Sport

2018.03.28. 10:22

Böszörmény: oda lett a hazai veretlenség

Hajdúböszörmény - Az Astra csapata vendégeskedett a női futsal NB I. alapszakaszának utolsó, 21. fordulójában Hajdúböszörményben.

Hajdúböszörmény - Az Astra csapata vendégeskedett a női futsal NB I. alapszakaszának utolsó, 21. fordulójában Hajdúböszörményben.

Quirikó Vivien tanítványai már korábban bebiztosították első helyüket, ettől függetlenül nyilván nyerni szerettek volna múlt szombaton. Ez ezúttal nem sikerült, először szenvedett vereséget hazai pályán ebben a kiírásban a HTE, mely 3–1-re kapott ki a kiskunfélegyháziaktól.

Dombó János alakulata a hatodik percben szerzett vezetést, melyet a szünetig meg is tartott. A folytatásban tovább hízott a vendég-előny, a hazaiak mindent megtettek, a hajrában átálltak az öt a négy elleni játékra, aminek meg is lett a haszna, Torma Lilla szépített. A lefújás előtt azonban újabb találatot jegyzett az Astra, mely így 3–1-es sikert könyvelhetett el.

„A vereség fő oka a gyenge helyzetkihasználásunk volt. Az ilyen lehetőségeket, melyek ezen a meccsen adódtak, kíméletlenül be kell rúgni” – nyilatkozta a Futsalhungary.hu-nak Quirikó Vivien, a Böszörmény vezetőedzője.

HBN


Hajdúböszörményi TE–Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls 1-3 (0-1)

Hajdúböszörmény, Bocskai István Általános Iskola, 80 néző. Vezette: Takács I.

HTE: Torma L. – Vígh R., Pádár A., Bokor A., Tell Zs. Csere: Szekér A., Quirikó V., Nagy A., Kota G., Mogyorósi Zs. Edző: Quirikó Vivien

Astra: Farkas K. – Krascsenics P., Godvár K., Szabó B., Gelb M. Csere: Rozmis G., Urbán A., Gimes G. Edző: Dombó János

Gól: Torma L. (40.), illetve Krascsenics P. (6.), Urbán A. (29.), Szabó B. (40.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!