Sport

2018.02.14. 19:33

A Sheriff "kilőtte" a debreceni együttest

Debrecen - A moldáv labdarúgás legismertebb együttesével, az FC Sheriff Tiraspollal vívta meg utolsó törökországi edzőmeccsét a DVSC.

Debrecen - A moldáv labdarúgás legismertebb együttesével, az FC Sheriff Tiraspollal vívta meg utolsó törökországi edzőmeccsét a DVSC.

Az összecsapást kihagyta a Loki első számú kapusa, Nagy Sándor, aki combsérüléssel bajlódik. Ugyancsak nem léphetett pályára a román légiós, Ioan Filip sem, akit az FK Karpati Lviv elleni edzőmeccsen két sárga lappal állított ki a játékvezető.

A Belekben rendezett összecsapáson a DVSC előtt alakultak ki az első lehetőségek, ám a 25. és a 31. percben beköszönt az ellenfél. A folytatásban nem változott az eredmény, az utolsó meccsét elbukta a Loki Törökországban.

HBN


Felkészülési mérkőzés

DVSC – FC Sheriff Tiraspol 0–2 (0-2)

Belek, edzőcentrum

Vezette: Kylikov (Petrosan, Bogdanov – oroszok)

DVSC: Szabados – Bényei, Kinyik, Szatmári (Mészáros, 46.), Ferenczi (Barna, 62.) – Varga K. (Mengolo, 46.), Tőzsér, Jovanovic, Bódi (Sós, 62.) – Könyves (Bereczki, 69.), Takács (Tabakovic, 46.).

Edző: Herczeg András


[related-post post_id="3764335"]

[related-post post_id="3759972"]

[related-post post_id="3758931"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!