Sport

2017.12.16. 12:13

Futsal: dupla sikerrel zárult az év

Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu és a DEAC is megnyerte idei utolsó találkozóját a bajnokságban.

Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu és a DEAC is megnyerte idei utolsó találkozóját a bajnokságban.

Lejátszotta idei utolsó meccsét az MVFC-Berettyóújfalu, és a DEAC is. A férfi futsal NB I. 11. fordulójában, pénteken este a Mezei-Vill 7–2-re verte az Aramis SE csapatát idegenben, míg a debreceniek 7–4-re győztek otthon a Veszprém ellen.

Az újfaluiak szereztek vezetést, amire még válaszolni tudtak a budaörsiek, de az ötödik perctől folyamatosan nőtt a hajdú-bihariak előnye, akik félidőben 4–1-re mentek. A folytatásban sem forgott veszélyben a Berettyó sikere, végül 7–2-re húzták be a derbit. Mindez azt jelenti, hogy 27 ponttal a tabella első helyén telelhetnek Trencsényi Jánosék.

Végig domináltak

Kasuba Máté adta meg az alaphangot a DESOK-ban, már az első percben betalált. A szünethez közeledve Esztergomi Ádám és Varga Dániel is gólt szerzett, majd a hajrában szépített a Veszprém, 3–1. Fordulás után Varga rögtön újra betalált. A 38. percben Kántor Tamás 7–2-re módosította az állást, és hiába szerzett még két találatot a végén a veszprémi gárda, így sem forgott veszélyben a DEAC győzelme, 7–4 lett a vége. Elek Gergő tanítványai 12 pontot gyűjtöttek 11 forduló alatt, ami a hetedik helyre elég.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!