Sport

2017.11.18. 21:52

„A csapatomat nem érheti szemrehányás”

Debrecen – A DVSC vs. Videoton (2-5) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Marko Nikolics értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Videoton (2-5) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Marko Nikolics értékelte a látottakat.

Marko Nikolics: Nagyon jól szervezett és jól játszó Debrecen ellen tudtuk bemutatni az új játékot. Jó játékkal megnyertük a meccset, de ezen most tovább kell lépni, a Paks következik. A mérkőzésen mindenki jó teljesítményt nyújtott. A Debrecen második gólja elkerülhető lett volna.

Herczeg András: Érdekes mérkőzés volt, nem jellemző, hogy ennyi gólt kapjunk. Véleményem szerint a harmadik kapott gólig jól játszottunk. A Videoton szerzett vezetést, utána futni kellett az eredmény után. A Videoton kiváló gárda, gratulálok nekik. A csapatomat nem érheti szemrehányás. A védekezésben elkövettünk olyan hibákat, amelyet nem kellett volna. A Videoton igazolta, hogy nem véletlenül vannak versenyben a bajnoki címért. Kimondottan jó találkozó volt, irammal, helyzetekkel, gólokkal. Sajnáljuk, hogy nem sikerült bravúrt elérnünk, úgy érzem, a játékosoknak nem szégyenkezve kellett lejönni a pályáról.


[related-post post_id="3684185"]

[related-post post_id="3684531"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!