Sport

2017.05.18. 14:16

DVSC vs. Honvéd - A csapat állja az ultrák sörét

Debrecen - A Honvéd elleni mérkőzésen ingyenes lesz a sör a B-szektorban.

Debrecen - A Honvéd elleni mérkőzésen ingyenes lesz a sör a B-szektorban.

A legutóbbi hazai mérkőzésen, az Újpest ellen szinte megtelt a B-szektor, ahonnan végig nagyszerű szurkolás hallatszott – tért ki rá írásában csütörtök reggel a dvsc.hu. A drukkerek remek hangulatot varázsoltak a Nagyerdei Stadionba, és folyamatosan buzdították a csapatot. Mint írják, ennek is köszönhetően a DVSC 1–0-ra megnyerte a találkozót, és ezzel nagyon fontos három pontot szerzett.

A játékosok hálásak a támogatásért, és köszönetük jeléül úgy döntöttek, hogy vendégül látják a B-közepes szurkolókat, akik a következő hazai bajnokin, a Budapest Honvéd ellen, melyet szombaton 18 órától rendeznek, ingyen fogyaszthatják a sört.

Mint ismert, a hétvégi meccs rendkívüli jelentőségű, ugyanis a DVSC még mindig nem menekült meg a kieséstől matematikailag. A hajdúságiaknak jelenleg 38 pontjuk van, a Diósgyőr és a Mezőkövesd 36-36, az MTK pedig 35 egységgel követi őket.

HBN


A DVSC labdarúgócsapatára május 20-án, szombaton 18 órától az utolsó hazai bajnoki mérkőzés vár az éllovas Budapest Honvéd ellen a Nagyerdei Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!