Sport

2017.02.20. 15:46

Támadásban több kell

Debrecen - Jovanovic úgy véli, nem rossz eredmény a döntetlen, de a jövőben gólveszélyesebben kell játszaniuk.

Debrecen - Jovanovic úgy véli, nem rossz eredmény a döntetlen, de a jövőben gólveszélyesebben kell játszaniuk.

Küzdelmes, ám nem túl látványos kilencven percet hozott a DVSC és a Ferencváros rangadója szombaton este az OTP Bank Liga 20. fordulójában. A gól nélküli találkozó előtt a Fradi számított esélyesebbnek, ezért hajdúsági szempontból nem számít rossznak a megszerzett egy pont. Így látja ezt a Loki középpályása, Aleksandar Jovanovic is.

Kemény erőpróba volt

– Nem tökéletes az eredmény, mert szerettünk volna nyerni, de ha úgy nézzük, szereztünk egy pontot egy nehéz meccsen – nyilatkozta a Naplónak a bosnyák futballista. – Az, hogy nem kaptunk ki, önbizalomnövelőnek is jól jöhet, mert ugyan voltak helyzetei az FTC-nek, de nekünk is akadtak lehetőségeink és egyenrangú partnerei voltunk a bajnokcsapatnak. Kemény erőpróba volt, sokat kellett futni és észnél kellett lennünk, hogy a területeket jól zárjuk le az ellenfelünk elől. Nagyon dinamikus játékot művel a Fradi, csak hasonló felfogásban vehettük föl a versenyt a zöld-fehérekkel. Azonban az előre játékot tekintve van hiányérzetünk, a jövőben sokkal veszélyesebben kell futballoznunk – mondta Jovanovic, aki korábban maga is viselte a Ferencváros mezét.

A játékos szerint szuper hangulat volt a Nagyerdei Stadionban a nézőknek köszönhetően.

Kellenek a pontok

– Örülök, hogy végre ilyen miliőben szerepelhettünk, remélem, hogy a jövőben is hasonlóan fantasztikus támogatást kapunk majd a szurkolóinktól. Igyekszünk erre rászolgálni a pályán – ígérte „Jova”.

A DVSC a hétvégén a Budapest Honvédhoz látogat, borítékolható, hogy a második helyen álló kispestiek ellen sem lesz könnyű dolguk a piros-fehéreknek. – Jó csapat vár ránk, amelynek felkészült edzője van Marco Rossi személyében. Nehéz meccs lesz, de nekünk mindenhol pontokat kell gyűjtenünk. A Honvéd elleni mérkőzés után jön két hazai találkozó a DVTK és a Paks ellen, azokon nyernünk kell! Az első négy tavaszi forduló rendkívül fontos lesz és megmutatja, hol is tartunk.

HBN


A labdarúgó OTP Bank Liga huszadik fordulójában a DVSC a Ferencváros csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

A Ferencváros elleni bajnoki nyitány előtt avatták fel a 2015 júniusában tragikus autóbalesetben elhunyt vezérük, Komáromi Gábor emléktábláját a debreceni ultrák a szektoruk felett a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzésen végig igazi meccshangulat uralkodott, mindkét oldal ultrái kitettek magukért.

Debrecen - A bajnoki cím védője ellen harcos meccsen 0-0-t játszott a Loki a Nagyerdőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!