ügyeleti hírek

2019.06.16. 11:29

Villámcsapás miatt is riasztották a tűzoltókat

A tűzoltóknak könnyebb, a rendőröknek nehezebb napja volt szombaton.

Fotó: Pixabay

Szombat délben leégett az étel egy debreceni Cívis utcai lakásban. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók a tüzet eloltották. A tűzoltók átvizsgálták az épületet és átszellőztették azt.

Kerítésre hasadt egy fa ága Debrecenben, a Bánat utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a faágat.

Két parkoló autóra estek faágak Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel levágták a faágakat.

Villám okozott gondot szombat késő délután a debreceni Kard utcában. Egy tizenöt méteres fa egyik ágába a villám belecsapott, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók létrán át a faágat eltávolították – közölte a katasztrófavédelem.

A rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Hajdú-Bihar megyében, amelyek közül 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 10 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt – olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában