Sport

2016.11.09. 14:12

Cutleres győzelem a Superbodyn

Debrecen - Vajda László a Bodysport Kupa után ismét győzött újoncként, Nagy Levente második a Grand Prix-n.

Debrecen - Vajda László a Bodysport Kupa után ismét győzött újoncként, Nagy Levente második a Grand Prix-n.

Ahogyan a testépítésért rajongók már az elmúlt évek során megszokhatták, az idei őszön is megrendezték Magyarország legrangosabb bodybuilder-viadalát, a Superbodyt. A budaörsi versenyről természetesen nem hiányozhattak a debreceni Cutler Team sportolói sem.

Újoncként nyert

Mint arról a Napló korábban beszámolt, Vajda László megnyerte nemrég a Bodysport Kupát, amelyen újonc kategóriában lépett pódiumra. A cívisvárosi bodys ezúttal megismételte kitűnő teljesítményét és ugyanebben a kategóriában szintén az első helyen végzett.

Az ugyancsak cutleres Nagy Levente a Superebody Grand Prix kategóriájában mérettette meg magát és szoros küzdelemben a második helyen végzett Sántha Tamás mögött. A cívisvárosi, többszörös világbajnok testépítő remek formát hozott és a szabad pózával is sok hívet szerzett magának.

Szintén a Kathi Béla által vezetett Cutler-istállót erősíti Török Imre, aki Open kategóriában állt föl a színpadra. Török a negyedik helyet szerezte meg az idei Superbody versenyen.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!