Sport

2016.07.27. 10:02

Sándor Tamás helyett Sándor Csaba

Debrecen - Amint arról a HAON beszámolt, a vasárnapi, Gyirmót elleni bajnokiig <a href="/herczeg-andras-iranyitja-a-loki-edzeseit/3122768" target="_blank">Herczeg András irányítja a DVSC-TEVA csapatát</a>. Miután Kondás Elemér mellett a teljes szakmai stáb – köztük Sándor Tamás is – távozott, így a korábbi sikeredzőnek munkatársakat kellett választania.

Debrecen - Amint arról a HAON beszámolt, a vasárnapi, Gyirmót elleni bajnokiig Herczeg András irányítja a DVSC-TEVA csapatát. Miután Kondás Elemér mellett a teljes szakmai stáb – köztük Sándor Tamás is – távozott, így a korábbi sikeredzőnek munkatársakat kellett választania.

Azóta kiderült, hogy segítői Sándor Csaba és Szalánczi Tamás lesznek, míg a kapusedzői teendőket Szalánczi Zoltán látja el – tudatta a klub honlapja.

Sándor Csaba a DVSC egykori kiváló labdarúgója, jelenleg az U17-es csapat edzője. Szalánczi Tamás az U16-os korosztályt vezeti, míg Szalánczi Zoltán a Debreceni Labdarúgó Akadémia operatív igazgatója, korábban a DVSC-ben nevelkedett kapus volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!