Sport

2016.04.06. 12:19

Nem hozott sok élményt a Vidi elleni meccs

Debrecen - A Loki semmit nem tudott átmenteni a szombati taktikus fociból, tíz emberrel ki is kapott a Videotontól.

Debrecen - A Loki semmit nem tudott átmenteni a szombati taktikus fociból, tíz emberrel ki is kapott a Videotontól.

Komoly fegyvertényt végrehajtva érkezett a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga 29. fordulójában Felcsútra a Videoton elleni mérkőzésre. A helyszín megválasztását az indokolta, hogy a fehérváriak stadionja jelenleg felújítás alatt áll, ráadásul a távolság sem jelentett akadályt a kilencven percre kíváncsi vidisták számára. A Loki lendületét pedig az előző fordulóban megvalósított Fradi-verés biztosította, de ennek némileg ellentmondott, hogy Kondás Elemér rotált a kezdő tizenegyet illetően egy kicsit a szombati meccshez képest, a duplázó Takács Tamást ezúttal a kispadra ültette. A Videoton együttese nagyjából egy hónapja nem nyert bajnokit a rangadót megelőzően, de a Horváth-csapat meccsenkénti teljesítményét elnézve szembetűnő volt, sokkal több van a piros-fehérekben, mint amit eddig mutattak.

Helyzet nélkül

Hazai fölényben telt el a mérkőzés első húsz perce, a Fejér megyeiek, ha nem is túl acélosan, de nyomás alatt tartották a lokistákat.

Jól látható volt, a vendégek megszervezték a védekezésüket, és ahogyan arra számítani lehetett, a Vidi uralta a játékot.

Félóra elteltével borult minden, amit a DVSC-sek elterveztek, ugyanis Dusan Brko­vics utolsó emberként feltartotta ellenfelét, a bíró piros lappal jutalmazta a megmozdulást. Nem sokkal később Feczesin gólra is váltotta az előnyt, emiatt hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a felek. Sajnos, a második félidőben sem sokat változott a játék képe, pedig a Debrecen pályára küldte Takácsot is, ám tíz emberrel nyilván nem uralták a játékot a fehér mezesek. Elképzelés nélkülinek tűnt a játék, döcögött a futball, piros-fehér drukkerekként nem várhattunk jelentős változást.

Az összecsapás legvégén ugyan alakulhatott volna némileg másként is az állás, de mindent összevetve ez a Loki vérszegényen és átütőerő nélkül teljesített, ami jókora csalódás a Ferencváros elleni mérkőzés után.

A Loki szeptember közepe óta nem tudott bajnoki mérkőzést nyerni idegenben, akkor a Vasast verte 1-0-ra.

HBN-TN




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!