Sport

2015.10.08. 18:57

Berényi és Kálucz újra „ütős formában”

Debrecen - Fark Willy tanítványai ismét kitettek magukért.

Debrecen - Fark Willy tanítványai ismét kitettek magukért.„Sűrű” időszakon vannak túl a Taskó Fighting Team élversenyzői, akik nagyszerű teljesítményüknek köszönhetően megkerülhetetlen tényezői lettek a hazai gáláknak, alig akad olyan K-1, illetve muay-thai rendezvény, ahová ne hívnák őket. A debreceni csapat eredményeiről a vezetőedző, Fark Willy tájékoztatta a Hajdú-bihari Naplót.

Kiütéses siker

– A nagy reménység, a még mindig csak 16 mérkőzésnél járó Berényi Roland a legutóbbi meccsén ismét tett azért, hogy róla szóljanak a hírek. A debreceni harcos Salgótarjánban lépett kötelek közé, s muay-thai szabályrendszerben küzdött a hazaiak kedvence, a kétszeres IFMA magyar bajnok Nagy Artúr ellen. Berényi nem bízott semmit a véletlenre, kiütéssel verte ellenfelét. A kiváló adottságokkal rendelkező hajdúsági harcos legközelebb november végén, Bécsben küzd Európa-bajnoki címmeccsen K-1 szabályrendszerben – mondta a remek szakember, majd górcső alá vette a többi harcosát.

– A Taskó Fighting nagy visszatérője Kálucz Martin, aki másfél év kihagyás után tért vissza a küzdőtérre. A 22 éves fighter kézsérülését követően K-1 összecsapással lépett újra kötelek közé, ezzel is tesztelve a sérült testrész terhelhetőségét. Úgy tűnik, nincs baj Kálucz kezével, mert magabiztos győzelmet aratott a hatvani tornán. A debreceni fenegyerekre komoly erőpróba vár október végén, a tervek szerint a debreceni Hódosban megrendezendő HFC gála egyik négyes tornáján kap lehetőséget. Horváth „Lovas” Tamás a hatvani esemény egyik négyes tornáján mérettetett meg. A cívis harcos az elődöntőben egyhangú pontozással legyőzte Faragó Rolandot, viszont a fináléban bokasérülés miatt feladta a küzdelmet. A szintén fiatal tehetség, Kígyós Kristóf a salgótarjáni rendezvényen küzdött. A muay-thai négyes tornán az értékes második helyet szerezte meg a cívisvárosi versenyző.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!