Sport

2015.09.16. 14:42

Fitnesznagyüzem sztárokkal Debrecenben

Debrecen - Egész napos program várja a sportág szerelmeseit.

Debrecen - Egész napos program várja a sportág szerelmeseit.Nagyszabású, egész napos rendezvényre készülnek a közel egy éve nyílt G4 fitneszteremben. A vasárnapi eseményen már 10 órától egészen 20 óráig programok sokasága várja a sport szerelmeseit. Lehetőség lesz bárki számára kipróbálni a különböző mozgásformákat. A reggeli regisztráció követően Katus Attila tart Best Body alakformáló tornát, majd ezt követi Sándor Niki Cardio Intervall órája.

Az órák szünetében lehetőség lesz az edzőkkel beszélgetni és táplálkozási tanácsokat kérni, mert a mozgás nagyon fontos, de ha eredményeket akarunk elérni alakunk formálása terén, akkor bizony nagy hangsúlyt kell fordítanunk a helyes táplálkozásra is. A rövid ebédszünetet követően Raus Ivett és Jóna Kati tart Deep Work órát. Ezzel párhuzamosan az előadóteremben az IWI oktatási központ tart „karrier-napot”, ahol az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a fitnesszel kapcsolatos képzésekről.

Rubint Réka vezényel

A délutáni programokat a kis teremben Nyéki Barbara tarja ahol Hatha-, Power-, Kreatív jóga követik egymást. A G4 csarnokban közben teljes lesz a nagyüzem, Tatarek Rezső (Iron Boksz Cross), Sipos Nóra (Kardio Step) után, a rendezvény zárásaként, Rubint Réka tart minden izmot átmozgató alakreform edzést. Aki még nem fáradt el annak lehetősége lesz kipróbálni az ország legszebb, legjobban felszerelt spinning-termét, ahol Bódi Márton vezetésével tekerhetnek Tomahawk IC7-es kerékpárokon.

HBN


Debrecen - A háromgyerekes fitneszkirálynő a FittFesztre érkezik vasárnap.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!