Debrecenbe jön Rubint Réka!

Rubint Réka
Rubint Réka - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A háromgyerekes fitneszkirálynő a FittFesztre érkezik vasárnap.

Nem csak kirándulásról van szó, ugyanis Rubint Réka népszerűsíteni szeretné az általa képviselt, mozgás fontosságára alapozott életformát. A mozgás az ember alapvető igénye és szükséglete. A ellensúlyozhatjuk vele a napi egyoldalú testi-szellemi terhelést, felfrissülhetünk, új energiákat nyerhetünk. A testedzés hatására a fizikai képességek javulnak – elsősorban az állóképesség és az izomerő – melynek következtében jobb lesz a szervezet munkavégző- és teherbíró képessége. A rendszeres fizikai aktivitás számos egészségügyi előnnyel jár.

Kocogással kezdte

Réka először a kocogással kezdett, többszöri bele gyaloglással, amit furcsálltak a környezetében élők. Persze ma is tapasztalhatjuk még egy-egy amatőr futóverseny kapcsán: „minek az, hova rohangálnak, nincs jobb dolguk?”

Az általános társadalmi megítélése folyamatosan javul a munka utáni és előtti , rendszeres testmozgásnak. Mivel egyre többen megértik, hogy ez nem csak egy szórakozási forma, hanem az egészség megelőzés egyik legfontosabb eleme. A vasárnap a G4 Fitnessben megrendezésre kerülő FittFeszt rendezvényen ízelítőt kaphatunk a különböző mozgásformák tárházából és persze a táplálkozási tanácsadás se marad el.

HBN

Címkék: ,