Sport

2015.08.11. 14:28

Megvan a DVSE sorsolása

Debrecen - A Magyar Vízilabda Szövetség székházában elkészítették az E.ON Férfi OB I., valamint a Theodora Férfi Magyar Kupa 2015/2016-os versenysorozatának sorsolását hétfőn.

Debrecen - A Magyar Vízilabda Szövetség székházában elkészítették az E.ON Férfi OB I., valamint a Theodora Férfi Magyar Kupa 2015/2016-os versenysorozatának sorsolását hétfőn.

Az élvonalbeli küzdelemsorozat tizenhatos mezőnyét kettéosztották, így az alapszakasz során két, nyolcas csoporton belül találkoznak egymással a csapatok, körmérkőzéses rendszerben. A középszakaszban az A és a B csoport 1-4., illetve 5-8. helyezett együttesei oda-vissza meccset játszanak egymással, majd a rájátszásban a kialakult sorrend alapján a felek helyosztó páros találkozókat vívnak. A pontvadászat szeptember 23-án, szerdán startol.

Az A csoportban szerepel majd a Szolnok, az Eger, a Szeged, a Kaposvár, a BVSC, a Szentes, a Pécs és a Miskolc. A DVSE gárdáját a B jelű nyolcasba sorolták, az OSC, az FTC, a Honvéd, a Vasas, az UVSE, a KSI, valamint a Tatabánya ellen kell majd felvennie a versenyt Varga Tamás tanítványainak.

A Magyar Kupa csoportselejtezőit október 31-én, és november 1-jén rendezik. A Debrecen vízilabdacsapata Nagykanizsára látogat, ahol a házigazdák mellett az OSC, a Tatabánya, valamint a Vasas együttesével harcolhatnak.

HBN


A Magyar Kupa beosztása

A csoport (Nagykanizsa): OSC, Vasas, DEBRECEN, Tatabánya, Nagykanizsa

B csoport (Pécs): FTC, Szeged, UVSE, Pécs

C csoport (Miskolc): Eger, Honvéd, BVSC, Miskolc, Cegléd

D csoport (Kaposvár): Szolnok, Kaposvár, Szentes, KSI, Ybl


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!