Sport

2015.01.15. 15:39

A kupadöntő visszavágójának is beillik

Debrecen - Rangadót vív a tabella második helyén álló DEAC csapata.

Debrecen - Rangadót vív a tabella második helyén álló DEAC csapata.A listavezető Vásárhelyi Kosársuli csapatát fogadják az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban szombaton 17 órától az NB I/B Keleti csoportjának 11. fordulójában dr. Nagy Ágoston fiai. Amint azt a deac.hu írja, idén már egyszer megmérkőztek a felek a Hepp Kupa fináléjában, akkor idegenben sikerült diadalmaskodnia a debrecenieknek, akik így a kupát is elhoztuk. Ennek tükrében a hétvégi összecsapást nevezhetjük a Hepp Kupa döntő „visszavágójának” is, amelyen garantált az osztályon felüli színvonal és kiélezett küzdelem.

A két gárda eddigi teljesítménye közel azonos, a Vásárhelyi Kosársuli kilenc győzelme mellett egyszer kapott ki, épp a legutóbbi körben maradt alul a Békési SzSK vendégeként. A DEAC nyolc ütközetet sikerrel vívott meg, és kétszer szenvedett vereséget, múlt vasárnap Salgótarjánban egy ponttal győzték le Nagy Botondékat.

A DEAC amatőr női NB I-es együttese is megmérkőzik szombaton, 14.30-tól a Kecskeméti KC csapatát fogadják a cívisvárosi hölgyek a bajnokság 12. fordulójában.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!