Sport

2014.05.21. 09:17

Világbajnoki álmokat dédelget Nagy Levente

Debrecen - A hajdúsági testépítő párjával, Benedek Nikolettával is felülne a trónra.

Debrecen - A hajdúsági testépítő párjával, Benedek Nikolettával is felülne a trónra.

Remekül kezdte az idei évet Nagy Levente, a Cutler Gym testépítője, hiszen a németországi Koblenzben megrendezett Frey Classic viadalon a harmadik helyen végzett, majd a fővárosi Bodysport Kupán a legkidolgozottabb testű férfinak választották.

Bekezdett

Ez a siker egyben kvalifikációt jelentett a Valenciában megrendezendő N.A.C. világbajnokságra, s talán ez az eredmény is közrejátszott abban, hogy a WBPF által szervezett szegedi Bajnokok bajnoka viadalon abszolút elsőséget szerzett. A nagyszerű eredmények után sem ül a babérjain a hajdúsági testépítő, már a közeljövő foglalkoztatja.

Párosan (is) szép

– A spanyolországi vébén mindenképpen szeretném beteljesíteni az álmomat, s világbajnoki címmel hazatérni. Úgy érzem, elég jók az esélyeim, biztatóak az eddigi eredmények és a mutatott formám. Ugyanitt indul a párom, Benedek Nikoletta is, és szeretnénk elérni, hogy megszerezze negyedik világbajnoki címét. Sőt, párosban is megmérettetjük magunkat, így ha minden jól megy, akár három világbajnoki érem is a csomagunkba kerülhet – fogalmazott Nagy Levente.

A cutleres testépítő elárulta, a valenciai világversenyt követően az IBFF világbajnokságán, a szlovéniai Koperben áll pódiumra Benedek Nikolettával, majd a budaörsi WBPF Sportfestje zárja a tavaszi szezont.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!