Sport

2014.04.02. 11:49

Pörgős bunyót ígér Zsiga Sanyi

Debrecen - A Hungarian Pitbull Fighters Debrecen versenyzője, Zsiga Sándor (77 kg) a jászberényi Csirke Tamással vív superfightot a Hódos Imre Sportcsarnokban április 5-én, szombaton 19 órától kezdődő „<em>Csúcsragadozók a ketrecben</em>” elnevezésű MMA-gálán.

Debrecen - A Hungarian Pitbull Fighters Debrecen versenyzője, Zsiga Sándor (77 kg) a jászberényi Csirke Tamással vív superfightot a Hódos Imre Sportcsarnokban április 5-én, szombaton 19 órától kezdődő „Csúcsragadozók a ketrecben” elnevezésű MMA-gálán.

Sportolónk a balmazújvárosi boksz klubban eltöltött időszak után kapcsolódott be a vegyesharcba, Soltész László edző irányításával Egyeken és Tiszacsegén sajátította el a stílus alapjait, jó ideje pedig már a debreceni Pitbullok tréningjein is részt vesz. Sanyi egyre otthonosabban mozog földharcban is, de nem titkolja, elsősorban az állóbunyó az erőssége. Ez jól jöhet majd a harcos Csirke Tamás ellen.

- Mindketten bevállalósak vagyunk, biztos vagyok benne, hogy egy pörgős meccset fogunk vívni, de az egyáltalán nem biztos, hogy végig is megy – prognosztizált Zsiga Sándor. – Az sem okoz gondot, ha lenyomjuk a 3x5 percet, úgy érzem, jó az állóképességem, bírom a strapát. Azért készülök, azért lépek ketrecbe, mert győzni szeretnék!

Sportolónk számára nem volt túl szerencsés az elmúlt időszak, ujjtörés, részleges szalagszakadás miatt másfél év esett ki karrierjéből. Újra fel kellett építenie magát.

- Úgy érzem, jól haladok, másfél-két hónapja rendben zajlik a felkészülésem, bizakodva a várom a gálát. Klubtársammal, Kiss Sanyival Egyeken edzünk, de amikor csak lehet, bejárunk Debrecenbe Soltész Lacihoz is. Jó kis csapat van a Pitbullnál, erős versenyzőkkel tudunk készülni. A sérüléseim miatt eddig nem volt túl sok meccsem MMA-ban, itt az ideje, hogy növeljem a bunyók számát.


„Csúcsragadozók a ketrecben” – MMA-gála

Kapunyitás: 18:00

Kezdés: 19:00

Helyszín: Hódos Imre Sportcsarnok (Kassai út 32-34)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!