Sport

2014.04.29. 19:51

Ligakupa: Videoton vs. DVSC - Edzői nyilatkozatok

Székesfehérvár, Debrecen - A Videoton FC vs. DVSC-TEVA Ligakupa elődöntő második mérkőzése után a két vezetőedző, José Gomes és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Székesfehérvár, Debrecen - A Videoton FC vs. DVSC-TEVA Ligakupa elődöntő második mérkőzése után a két vezetőedző, José Gomes és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

José Manuel Gomes (Videoton FC): - A mai mérkőzés tanúsága, hogy volt egy csomó játékos, aki megmutatta, hogy lehet rá számítani az előttünk álló mérkőzéseken. Kokónak azért kiabáltam be, mert az ilyen helyzetek, az ilyen lövések, az ilyen teljesítmények kellenek a fociba ahhoz, hogy minél többen kijöjjenek a mérkőzésekre. De természetesen az összes játékos teljesítményével elégedett vagyok. Fontos volt a mai győzelem az önbizalom szempontjából is azoknak a játékosoknak, akik ma bizonyítani tudtak; hogy ezt meg tudták ma mutatni. Győzni mindig jó, mert ha az ember sikert ér el, akkor az önbizalmat ad, ami a következő mérkőzéseken segít. Tehát a mai győzelem nagyon fontos volt.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Örülök neki, hogy jónéhányan jó teljesítményt nyújtottak. Külön öröm, hogy a két 19 éves belső védővel játszottunk Morozov sérülése után. És azt mondom, hogy végülis stabilak voltunk. Amire szerettük volna felhasználni ezt a mérkőzést, arra felhasználtuk. Nyilván a hazai mérkőzés elment. Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen voltak helyzeteink. Kaptunk egy olyan gólt, ami nyilván benne van a játékban, de egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet. Úgyhogy én úgy gondolom, hogy akik sérülésből jönnek vissza, azok is szépen fejlődnek, a fiataloknak meg ilyenkor van lehetőség arra, hogy acélosodjanak egy kicsit, tapasztalatot szerezzenek. Tökéletes volt ez a mérkőzés erre.


A labdarúgó Ligakupa elődöntőjének második fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Videoton FC vendégeként lépett pályára kedden 17:30-tól a Székesfehérvári Sóstói Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!