Sport

2014.02.26. 16:39

HAON-ÉLŐ - Ligakupa: Győri ETO FC vs. DVSC-TEVA 2-1 (0-0)

Győr, Debrecen - A labdarúgó Liga Kupa középdöntőjében a DVSC-TEVA gárdája a Győri ETO FC vendégeként lépett pályára szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Győr, Debrecen - A labdarúgó Liga Kupa középdöntőjében a DVSC-TEVA gárdája a Győri ETO FC vendégeként lépett pályára szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Győr

2 - 1

DVSC

Győr, 2014.02.26. 17:00


[poll id="588"]


[liveticker name="haon-live-gyori-eto-fc-vs-dvsc-teva-2014-02-26-szerda-1700"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Liga Kupa nyolcaddöntő

Győri ETO FC vs. DVSC-TEVA

2 - 1   (0 - 0)

Győr, 1.500 néző. V.: Becséri D. (Ring Gy., Tóth II. V.).


Győri ETO FC: Kamenar - Svec, Mevoungou, Dudás, Nikola, Rudolf, Völgyi, Lipták, Lang, Andric, Strestik. Vezetőedző: Horváth Ferenc

Csere - kispad: Pogacsics, Stanisic, Varga, Kronaveter, Nicorec, Burgos, Dinjar

DVSC-TEVA: Verpecz - Króner, Morozov, Szatmári, Brkovic, Kovács, Bódi, Bouadla, Spitzmüller, Ferenczi, Seydi. Vezetőedző: Kondás Elemér

Csere - kispad: Erdélyi, Karikás, Vadnai, Király, Kovács, Tisza


Gólszerző: Bódi (0-1) a 47., Dudás (1-1) az 51., Rudolf (2-1) a 84. percben.

Sárga lap: Lang a 46., Mevoungou a 61., Brkovics a 70., Tisza a 83., Lipták a 92. percben.

Kiállítás:

Csere: Trajkovic helyett Kronaveter a 62., Kovács Á. helyett Tisza a 66., Dudás helyet Burgos a 78., Bódi helyett Vadnai a 89. percben.


A labdarúgó OTP Bank Liga első idei fordulójának nyolc találkozójából hetet lehet majd látni a M1-en, a Sport 1-en és a Sport 2-n.

A magyar labdarúgó-válogatott a szeptemberben kezdődő Eb-selejtezősorozatban várhatóan Debrecenben és az Üllői úton játszhatja majd a hazai mérkőzéseit – tájékoztatta az országos sportnapilap internetes portálját Sztancsik Tamás, a nemzeti csapat sajtófőnöke.

A DVSC középpályása szerint remek alkalom a Ligakupa-meccs, hogy visszaverekedje magát a kezdőbe.

Szerda délután játssza a 2014-es év első tétmérkőzését a Loki, a debreceniek a Győri ETO vendégeként lépnek pályára a Ligakupa nyolcaddöntőjében. A találkozót a Hajdú Online 17 órától élőben közvetíti. Ön mit tippel a meccs végeredményére?

Az Ultras Debrecen 1994 csoport közleményt adott ki a Facebook-on, ahol arról tájékoztatják a sportkedvelőket, hogy újfent tőlük lesznek hangosak a stadionok!

Verpecz István nem tartja rossznak az Eb-selejtezős csoportunkat, de nem szeretne semmit megígérni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!