Bódi: „indul a most mutasd meg!”

Akt.:
A piros-fehérek szerdán az esztendő első tétmérkőzését játsszák le
A piros-fehérek szerdán az esztendő első tétmérkőzését játsszák le - © Fotó: HBN
Debrecen – A DVSC középpályása szerint remek alkalom a Ligakupa-meccs, hogy visszaverekedje magát a kezdőbe.

Véget ért a téli felkészülés a debreceni labdarúgók számára, a piros-fehérek szerdán az esztendő első tétmérkőzését játsszák le a Győri ETO vendégeként a Ligakupában, vasárnap pedig a bajnokság 18. fordulójában Diósgyőrben lépnek pályára. A kupasorozat nyolcaddöntőjére már kedden délután elindult a Loki, tatai kitérővel érkezik meg a társaság a Rába partjára, ahol 17 órától (élőben: www.haon.hu) rendezik meg a meccset az ETO Parkban.

Meccsterhelésre várva

– Hosszú volt a téli szünet, az egész társaság nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk már a tétmérkőzéseket – nyilatkozta a Naplónak Bódi Ádám, a Debrecen huszonhárom éves középpályása. A futballista bokaműtéten esett át nemrég, ezért ki is hagyta a törökországi edzőtábort. – Amíg a többiek Belekben voltak, addig én elvégeztem az alapozást, de a meccsterhelés hiányzik a lábamból. Győrben lesz lehetőségem ezt valamelyest pótolni, számomra már csak ezért is fontos a szerdai összecsapás. Szeretnék bizonyítani és megmutatni, mire vagyok képes, célom, hogy visszakerüljek a kezdőcsapatba, de a győriek elleni találkozó egyébként is presztízskérdés. A házigazdák együttese erős ellenfélnek számít az aktuális összeállításától függetlenül, tehát jó mérkőzésre számítok. Számunkra a Ligakupa is fontos, a DVSC bármelyik sorozatban is indul el, a legjobban igyekszik teljesíteni ott.

Visszatér az élet

A középpályás elmondta, a DVSC-TEVA győzelmi igénnyel lép pályára a Győri ETO stadionjában. – A legjobb lenne, ha nyernénk a zöld-fehérek ellen, de ha nem kapunk ki, emellett gólt szerzünk, az is megfelelő eredmény, ugyanis a jövő héten van a párharcnak egy visszavágója a cívisvárosban – fogalmazott Bódi, aki kitért arra is, hogy a debreceni ultrák a tavasszal visszatérnek a stadionba. – Ez remek hír! Igazán nem akarok senkit sem megbántani, de nélkülük nem volt az igazi a hangulat a meccseinken, az ultrákkal most visszatér az élet a lelátókra. Biztos, hogy nagyon sokat tudnak segíteni a csapatnak, azon leszünk, hogy ezt megháláljuk a pályán – jelentette ki a Loki játékosa.

HBN-TN


Ön szerint mi lesz a Győri ETO - DVSC-TEVA ligakupa mérkőzés végeredménye?

  • Szoros meccsen győz a DVSC
  • Döntetlen
  • Minimális különbséggel nyernek a hazaiak
  • Több gólos Loki-diadal
  • Fölényes győri siker

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...Sporthírek