Sport

2013.08.01. 09:28

Szavazás: megtaláltuk a „futballcsillagokat”

Debrecen - Több mint háromezer-háromszáz szavazat érkezett be szerkesztőségünkbe.

Debrecen - Több mint háromezer-háromszáz szavazat érkezett be szerkesztőségünkbe.

Több héttel ezelőtt ismét útjára indította a Hajdú-bihari Napló a már hagyományosnak számító „Az évad futballcsillaga” játékát, amelyben kerestük az NB I., az NB II., az NB III., a megyei első- és másodosztály legkiválóbb labdarúgóit.

A csapatok edzői által nevezett játékosok közül a Napló olvasóinak szavazatai alapján kerültek ki a csillagok. A futballbarátok rendkívüli aktivitást mutattak, így több ezer szavazószelvény érkezett be szerkesztőségünkbe, hiszen mindenki azon igyekezett, hogy kedvence legyen a befutó.

Az akciónk július 26-án pénteken délben ért véget, ezt követően összesítettük a szavazatokat és fény derült rá, mely labdarúgókat tartották az előző szezonban a legjobbaknak. A nyertesek és edzőik, valamint kísérőik lapunk invitálására Debrecenben, a Csokonai Étteremben gyűltek össze, hogy egy jóízű ebéd közben megünnepeljék magukat, illetve egymást.

A megyei másodosztályban a kismarjai Székely Zsolt végzett az élen, a megye I-ben pedig Patka József Hosszúpályiból. Az NB III-as játékosok versenyét a hajdúszoboszlói Szathmári Zsolt nyerte, a másodosztály legjobbjának a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csatára, Urbin Péter bizonyult, míg az NB I-es Lokiban Ferenczi Jánost senki sem tudta megelőzni.

Gratulálunk a győzteseknek!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!