Sport

2012.08.06. 16:06

BL-selejtező - Minden játékos átérzi a derbi fontosságát

Labdarúgás - Fontos szerepe lesz a DVSC hátvédsorának a Boriszov elleni második mérkőzésen is.

Labdarúgás - Fontos szerepe lesz a DVSC hátvédsorának a Boriszov elleni második mérkőzésen is.Nikolov Balázs, a DVSC bal oldali védője már Fehéroroszországban, a BATE elleni odavágó alkalmával is megtapasztalhatta, milyen szívós ellenfél Viktor Goncsarenko csapata. – Nagyon szervezett gárda benyomását keltette a Boriszov, de azt gondolom, ha olyan játékkal rukkolunk elő, mint a Skenderbeu-val szemben megvívott nyíregyházi összecsapás alkalmával, akkor nem lehet baj. Láthattuk, hogy milyen a játéka a riválisunknak, biztosan ezúttal is megpróbálják majd sokat birtokolni a labdát, illetve vélhetően támadólag lépnek fel, de az első mérkőzésen is jól működött a védekezésünk, amennyiben koncentrálunk, semlegesíteni tudjuk őket – osztotta meg véleményét a Naplóval a bekk, akitől arról is érdeklődtünk, mennyire viseli meg a csapatot egy-két klucsember kiesése. – Ellenfelünk rutinos alakulat, évek óta ott van vagy a BL-ben, vagy az Európa-ligában, így érezhető a labdarúgókon a magabiztosság. A mi helyzetünket most az is nehezíti, hogy több hiányzónk is van. De átérezzük a derbi fontosságát, mindent megteszünk annak érdekében, hogy helytálljunk, és a legtöbbet hozzuk ki magunkból, mindegy milyen összeállításban lépünk pályára – mondta Nikolov.

 


 

A BATE trénere szerint nem szörnyűség, hogy döntetlenről kezdődik a nyíregyházi visszavágó.

 

02.08.2012 | Budapest, 2012. augusztus 2., csütörtök (MTI) - Kondás Elemér, a Debrecen labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttese "kétharmad részben" teljesítette mindazt, amit eltervezett szerdán a BATE Boriszov otthonában rendezett Bajnokok Ligája selejtezőn, melyen 1-1-es döntetlent ért el.

 

A valamivel több mint ötezer néző befogadására képes BATE-stadionban az a feladat várt a Lokira, hogy olyan eredményt érjen el a Boriszov elleni BL-selejtező odavágón, amellyel reális esélye marad a jövő kedden esedékes nyíregyházi visszavágóra.

Élőben tudósítottunk portálunkon a BATE Boriszov – DVSC-Teva Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!