Sport

2008.03.06. 14:16

Figo új szerződést kap az Intertől

<p>Még egy évig az Internazionale-ban marad Luis Figo, az olasz klub veterán középpályása.</p>

Figo-nak nyáron jár le a szerződése és a 35 éves portugál játékost már több amerikai csapat is megkereste. Figo terveiben vagy egy tengerentúli szerződés, vagy a végleges visszavonulás szerepelt, az Inter elnöke azonban megtartaná a játékost.

"Nem biztos, hogy Figo visszavonul a szezon végén, a nyáron ugyanis új szerződést akarok neki ajánlani, amellyel még egy évig az Interben maradna" - nyilatkozta csütörtökön Massimo Moratti, klubelnök.

Figo kálváriája tavaly januárban kezdődött, akkor írt ugyanis alá az arab Al-Ittihad csapatához. Május végén azonban szerződésszegéssel vádolta meg az arab klub elnökét és kilépett a megállapodásból, és nyáron aláírta új, egy évre szóló szerződését az Interrel. A portugál klasszis remekül kezdte a szezont és csapata alapembere volt egészen november elejéig, amikoris a Juventus elleni bajnokin lábát törte. A felnőtt csapatba csak néhány hete térhetett vissza.

Luis Figo 2005-ben igazolt az Interbe, előtte öt éven keresztül a Real Madrid csapatát erősítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!