Sport - Foci

2016.04.23. 20:06

DVSC-TEVA vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Debrecen, Miskolc - A DVSC-TEVA vs. DVTK (3-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Egervári Sándor értékelte a látottakat.

Debrecen, Miskolc - A DVSC-TEVA vs. DVTK (3-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Egervári Sándor értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - A csapat nagyon jól játszott, szép támadásokat vezetett, szép gólokat lőttünk, több százszázalékos helyzetet kidolgoztunk, azok kimaradtak, megérdemelten győztünk. Úgy mentünk ki a pályára, hogy ezt a mérkőzést meg kell nyerni. Jól fociztak a játékosok, végig bírták az egész mérkőzést. Készülünk a Békéscsaba elleni mérkőzésre, meg kell nyernünk az a meccset.

Egervári Sándor: - Gratulálok az ellenfélnek a győzelméhez, másodsorban kiemelten gratulálok a szurkolóknak, akik nagyszerűen biztatták a csapatot. Az első félidőben nagyon hamar kaptunk két gólt, az utolsó negyedórára visszajöttünk a mérkőzésbe, szépítettünk is. A fordulópontok a Debrecent segítették most is. Az ellenfél összességében jobban játszott és megérdemelten tartotta otthon a három pontot.


Debrecen - A DVSC hazai pályán legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga harminckettedik fordulójában a DVSC-TEVA a DVTK csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!