Szponzorált tartalom

2021.04.16. 09:00

Ezért válasszon keskeny PC-t

Ha asztali számítógép vásárlásán gondolkodik, mindenképp vegye számításba a keskeny PC-ket vagy más néven vékony PC-ket.

Manapság már egyre inkább a vezeték nélküli, sőt a kézben tartható informatikai eszközök felé mozdult el a világ. Mégis azt kell mondanom, hogy még mindig van létjogosultsága az asztali PC-knek, nem koptak ki a kínálatból, és kereslet is mutatkozik irántuk.

Ezek közül a keskeny, vékony kialakításúak igen népszerűek számos pozitív tulajdonságuknak köszönhetően. Ebben a cikkben bemutatom Önnek, hogy melyek ezek a pozitív előnyök, amik miatt olyan népszerűek a mai napig is.

A keskeny PC egy megfizethető alternatíva

Az informatika immár évtizedek óta töretlenül és rohamléptekben fejlődik. Folyamatosan jönnek ki az újabb és újabb eszközök. Ezek közül a legtöbb már vezeték nélküli, akkumulátoros és kézben tartható. Jellemzően ilyenek azok a mini, kézben elférő számítógépek, melyeket okostelefonnak nevezünk. Ezek kiválóak, és pár éve még nem gondoltuk, hogy mennyi mindenre lesznek képesek.

Mégis van létjogosultsága az asztali számítógépeknek, melyek megfizethető alternatívát jelentenek. Egy okostelefon áráért olyan készüléket kaphat, mely bár nem olyan könnyen hordozható, de nem is merül le. Továbbá akár egy TV-t is helyettesíthet, kiváló filmnézéshez, de home office esetén is megállja a helyét. Hozza ugyanazokat a paramétereket, amit egy laptop is tud, sőt még jobbat is, ráadásul kedvezményesebb áron. De további előnyei is vannak emellett, melyeket hamarosan még taglalok.

Fotó: pcbolt.eu

Kiváló tulajdonságok

Ahogy mondtam is, tudja ugyanazt, mint egy laptop, sőt akár még többet is. Az informatikai vállalatok, közülük is főleg a videókártya-gyártók először asztali PC-re jönnek ki a legújabb fejlesztéseikkel. Így biztos lehet benne, hogy ha keskeny PC-t választ, akkor kiváló minőséget, modern és gyors alkatrészeket fog kapni. Nem beszélve arról, hogy olyan monitort választ hozzá, amilyet szeretne, ami kielégíti az igényeit. Így akár TV nagyságú, tűéles képpel rendelkező monitoron is filmezhet, játszhat vagy épp dolgozhat. Válasszon igényeinek megfelelő vékony PC-t a PCbolt.eu kínálatából!

A vékony PC praktikus

Kis helyen is elfér, ráadásul állítva vagy döntve is használható. Így teljesen egyénre szabottan használhatja, úgy helyezi el, ahogy Önnek a legpraktikusabb. Sokkal letisztultabb, modernebb külsővel, gépházzal rendelkezik, mint a hagyományos, alap asztali számítógépek. Épp ezért jól fog mutatni, bárhova is kerül. És nem is fog sok helyet követelni magának, nem lesz útban senkinek.

Bővíthető

Egy asztali számítógép esetén, így a keskeny PC-nél is az egyik legjobb tulajdonság a bővíthetőség. Ön dönti el, milyen perifériákat használ (pl. monitor), és ha újabbra vágyik, csak lecseréli. De bővítheti a tárhelyét, a memóriáját, sőt, lecserélheti a processzorát, alaplapját, videókártyáját. Részenként újíthatja meg az egész PC-t, igényeinek megfelelően.

PR cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában