Hamar véget ért a kocsikázás

Hamar véget ért a kocsikázás
© Fotó: police.hu
Polgár – A 31 éves férfi egy ismerőse autóját tulajdonította el, majd balesetet okozott vele. A hajdúnánási nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát – olvasható a police.hu-n.

A rendőrségre 2018. október 21-én 7 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Polgáron egy beton-vízelvezetőnek ütközött egy személyautó, azonban a sofőr, valamint utasai hátrahagyták a gépkocsit és elmentek a helyszínről – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Mint írják, a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították az autó sofőrjét, akit előállították a rendőrkapitányságra. A 31 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy soha nem rendelkezett jogosítvánnyal és az autót is úgy hozta el, hogy nem szólt a jármű tulajdonosának. A tájékoztatásból kiderül: a gyanúsított egy születésnapi bulin kihasználta, hogy ismerőse elaludt és kivette a zsebéből az autókulcsot. A híradás szerint a tiszalöki férfi csak kocsikázni akart, azonban hamar véget ért az utazás, mivel nekihajtott a vízelvezetőnek. A balesetben senki nem sérült meg.

tl2Fotó: police.hu

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Polgár.
HAON.HU


hirdetés