Ügyeleti hírek

2024.04.25. 08:18

Lángoló árnyékszékhez is riasztották szerdán a debreceni tűzoltókat

Haon.hu

Ismét több fronton kellett helytállniuk a vármegye tűzoltóinak

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Szerda reggel kigyulladt egy műanyag mobil wc Debrecenben, a csapókerti vasútállomáson. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tűz volt szerda délelőtt Hajdúbagoson, a József Attila utcában. Egy melléképület égett teljes terjedelmében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Egy tíz méteres szilfa egyik úttestre szakadt ága akadályozta a forgalmat Debrecenben, a Zelemér utcában. A város hivatásos tűzoltói szüntették meg az akadályt. Szintén leszakadt faághoz siettek a tűzoltók a Derék utcában is, ahol egy tizenkét méteres fa két ága lehasadt és fennakadt a magasban. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágakat – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában