Nagyvilág

2016.08.17. 11:23

A lebénult menyasszony mindenkit meglepett, amikor kiszállt a kerekesszékből és az oltárhoz sétált

A fiatal nő nyolc évvel ezelőtt egy uszodai baleset miatt nyaktól lefelé lebénult és az orvosok azt mondták, többet nem fog tudni lábra állni. 

A fiatal nő nyolc évvel ezelőtt egy uszodai baleset miatt nyaktól lefelé lebénult és az orvosok azt mondták, többet nem fog tudni lábra állni. A menyasszony bevonulása mindig megérintő pillanat az esküvőn. Ebben az esetben viszont különösen megindító esemény volt. A 25 éves ara, Jaquie Goncher ugyanis 17 éves korában egy baleset miatt nyaktól lefelé lebénult, az esküvőn viszont meglepte a vendégeket azzal, hogy kiszállt a kerekesszékből és a saját lábán sétált végig a folyosón.

Miután a fiatal nő egy uszodai baleset során gerincsérülést szenvedett, az orvosok azt mondták neki, hogy valószínűleg soha többet nem fog tudni járni. De ő ezt megcáfolta, amikor hat hónappal később lábra állt. Ennek ellenére a következő nyolc évben Jaquienek használnia kellett a kerekesszéket, mert a nélkül nem boldogult. A korábban évekig atletizáló fiatalnak az volt a legnehezebb, hogy a baleset miatt fel kellett hagyjon az edzéssel.

- Szerettem volna elmenni az edzőterembe és frusztrált, hogy nem tudok visszamenni, ezért utáltam is magam - mondta egy korábbi interjújában. Egy évvel az esküvője előtt viszont eldöntötte, hogy mindenáron feláll és a saját lábán megy az oltárhoz. És ahogy a képek bizonyítják, sikerült is elérnie a kitűzött célját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!