Nagyvilág

2015.01.06. 09:29

CES 2015 - Videó: Az IO Hawk félig gördeszka, félig Segway

CES 2014, Las Vegas - Elég furának tűnik ez a termék, de el kell ismerni, hogy nagyon jól néz ki. Kíváncsian várjuk, vajon forradalmasítja-e a városi közlekedést.

CES 2014, Las Vegas - Elég furának tűnik ez a termék, de el kell ismerni, hogy nagyon jól néz ki. Kíváncsian várjuk, vajon forradalmasítja-e a városi közlekedést. A különleges gördeszkát ugyanúgy lehet irányítani, mint a Segway-t, vagyis a test súlypontjának áthelyezésével. Ez a Segway esetében is némi elsajátítást igényelt és ott legalább volt valami a kezünkben. Itt viszont csak a deszka dübörög a lábunk alatt, az elején biztosan nagy esések lesznek. A kütyüt egyébként aksi és motor működteti. Mindössze 10 kiló és 10 km / órás sebességre képes. Három színben lehet majd rendelni: fehér, fekete és vörös. Az ára egyelőre elég borsos, 1800 dollárt kérnek érte. Remélhetőleg ez hamarosan csökkenni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!