Nagyvilág

2012.07.04. 14:04

Ez a férfi bizonyítani tudja, hogy a jövőben járt

Azt állítja, hogy találkozott a 70 éves önmagával. Szerencsére a mobilja is nála volt, így rögzíteni tudta a találkozást.

Azt állítja, hogy találkozott a 70 éves önmagával. Szerencsére a mobilja is nála volt, így rögzíteni tudta a találkozást.Az egész egy teljesen átlagos napon történt. Hazaért, majd látta, hogy valami hiba van a lefolyóval, ugyanis víz volt a padlón. Elővette a szerszámokat, majd próbálta megjavítani, de nem érte el. Hirtelen nagy világosság lett és ott állt mellette saját maga, csak 70 évesen. Az elmondás alapján arra lehet következtetni, hogy talált a konyhájában egy átjárót a jelen és a jövő között.

Ha minden információ helyes, akkor 2042-ben járt. Sok tesztet kipróbált a jövőbeli emberen, de mindegyik sikeres volt. Ugyanolyan tetoválásuk van és rengeteg részletet tudott a gyerekkoráról.

Tudja, hogy ezt a történetet így senki sem hinné el neki. Nagy szerencse, hogy épp nála volt a mobiltelefon, így kamerával fel tudta venni a nagy találkozást. Még arra is volt idő, hogy néhány titkot megosszon vele a jövőjével kapcsolatban. Egy biztos, a 70 éves kort mindenképp meg fogja élni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!