Nagyvilág

2008.04.05. 08:34

Hajnalban gyilkolták meg a magyar bajnokot

<p>Egy kalapáccsal verték agyon Londonban Bujkó Tamást, az Újpest egykori világbajnoki ezüstérmes cselgáncsozóját - írja a Napi Ász.</p>

A gyilkosság március 21-én történt. Egy metróállomás közelében találták meg a holttestet.

A férfi munkahelyére egy pékségbe tartott. A londoni rendőrség egy magyar férfit gyanúsít a gyilkossággal, de az okot egyelőre nem tudni. Bujkó pályafutása végén, 4-5 évvel ezelőtt költözött Londonba, hogy új életet kezdjen, miután itthoni vállalkozásai becsődöltek. Bujkó Tamás az 1983-as moszkvai VB-n szerezte meg a sportág első világbajnoki ezüstjét, majd 1988-ban a szöuli olimpián az ötödik lett.

Kapcsolódó cikkek:

Letartóztattak Oyebola gyilkosság két gyanúsítottját

A brit rendőrség bejelentette, hogy letartóztatott két fiatal férfit, a korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok, James Oyebola gyilkosságával kapcsolatban.

Gyilkosság vagy baleset volt?

Tíz évvel a hercegnő halála után is ez a kérdés. Mi okozta Diana halálát? Egyszerű véletlen, összeesküvés vagy gyilkosság? Erre keresi a választ az új vizsgálóbizottság. KÉPEK DIANÁRÓL


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!