Labdarúgás

2024.04.15. 16:24

Debrecenben köthet ki a Mezőkövesd játékosa?

A jelek arra utalnak, hogy Christian Gomis akár a DVSC-ben is folytathatja pályafutását.

Haon.hu

Dzsudzsák Balázs és Christian Gomes

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Christian Gomis, a Mezőkövesd játékosa február 17. óta nem lépett pályára, a múlt vasárnapi, Puskás Akadémia elleni találkozón pedig már a meccskeretben sem szerepelt. 

A mérkőzésen sérülés miatt nem számíthatunk Samperio, Szilágyi és Gomis játékára sem, Cseri azonban újra elkezdte az edzéseket

– fogalmazott a klub Facebook-oldalának Milan Milanovics, a Mezőkövesd edzője. 

A klub és a játékos mást állít

Mint arra a Riafoci is felfigyelt, a közel 30 ezer követővel rendelkező Christian Gomis az Instagram-sztorijában azonban következőket írta: 

Nem vagyok sérült, az én oldalamról minden rendben van! Kérlek, az igaz történetet mondjátok el, senkinek sem engedem, hogy hazudjon rólam.

Christian Gomis az Instagram-sztorijában reagált 
Forrás: Christian Gomis/Instagram

Christian Gomis Debrecenben járt

A történetet még érdekesebbé teszi, hogy információink szerint a 25 éves játékos a múlt hétvégén Debrecenben is tartózkodott, és a DVSC meccsére is kilátogatott a Nagyerdei Stadionba. Nem tudjuk biztosan, de a jelek arra utalnak, hogy a futballista a következő idényben akár a cívisvárosban is kiköthet.

A szenegáli születésű, 202 centiméteres labdarúgó Franciaországban nevelkedett, a Transfermakt szerint a Pacy Ménilles, az EF Bastia, és még a PSG B-csapatában is edződött. 2022 júliusában a bolgár Loko Plovdivtól érkezett Magyarországra, a Budapest Honvédhoz. Azonban miután a fővárosi együttes búcsúzott az élvonalból, leigazolta a Mezőkövesd, amely jelenleg az NB I. sereghajtója, és a szezon végén minden bizonnyal kiesik az NB I.-ből. A korábban már védőként és középpályásként is bevetett Christian Gomis játékjogát jelenleg 300 ezer euróra taksálják. 

Az OTP Bank Ligából még öt forduló van hátra. A Haon összeszedte korábban, hogy az előzetes hírek alapján a DVSC-ben kiknek járhat le a szerződése. A magyar kluboknál minden bizonnyal már a következő idényt illetően már zajlanak a tárgyalások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában