Röplabda

2024.03.04. 12:24

Kuszkó Zsolt: Sok hibával játszottunk, ezt pedig ellenfelünk kihasználta

Fordulatos mérkőzést játszott a DEAC női röplabdacsapata, ám vereséggel zárták a találkozót.

Haon.hu

Forrás: DEAC

A DEAC női röplabdacsapatára rangadó várt vasárnap este az Eger otthonában. A találkozó előtt a hevesiek és Kuszkó Zsolt tanítványai is veretlenek voltak az alsóházban – olvasható a debreceni klub közlésében.

Az első szettben egyik gárda sem tudott igazán ellépni, a játékrész derekán a hazaiak fórja egy egység volt (14:13). Ezt követően sem nyílt ki az olló, végül az ellenfél nyerte ezt a periódust (25:23). A második játszmában viszonylag sokáig kellett futniuk az eredmény után, a hajrának is hátrányból kellett nekivágniuk (20:17). A felvonást 8:1-es sorozattal zárták a debreceniek, így egyenlítettek. A következő szakaszban sem fogyott el a lendületük, ennek köszönhetően a pontszerzésük biztossá vált (20:25). A negyedik szettet ellentmondást nem tűrően kezdte az Eger (7:2), a jó rajtot pedig hasonló folytatás követte, emiatt jöhetett az ötödik játszma (25:18). 

A végjáték nagy csatát tartogatott, ebből sajnos nem a DEAC jött ki jól, emiatt 3:2-es vereséggel zárták a találkozót.

– A nyitásfogadásunk rendben volt, ám a többi játékelemben csak felvillanásaink akadtak. Sok hibával játszottunk, ezt pedig ellenfelünk kihasználta. Amikor lezárhattuk volna a mérkőzést, rendre nyitást rontottunk. Remélem, helyén tudjuk kezelni a dolgokat, és úgy folytatjuk, ahogy képesek vagyunk. Gratulálok az egrieknek! – összegzett Kuszkó Zsolt vezetőedző.

NB II. Kelet alsóház

EVSI-DEAC 3:2 (25:23, 21:25, 20:25, 25:17, 16:14)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában