Labdarúgás

2024.02.27. 11:22

DEAC labdarúgás: Már nagyon várják a kezdést a játékosok

Urbin Péter alakulata vasárnap rangadóval indítja a tavaszi szezont.

Haon.hu

A DEAC együttese az Újpest II. ellen játszik szombaton

Forrás: DEAC-archív

Öt edzőmérkőzést vívott a téli szünetben a Debreceni Egyetem NB III Északkeleti csoportjában szereplő együttese. A legutóbbi, szombaton lejátszott összecsapást a Szatmárnémeti nyerte meg Pallagon, a vendégek 2–0-ra nyertek a góltalan első etapot követően – írta a klub honlapja. 

– A két félidőt külön kell értékelni – nyilatkozta húszéves labdarúgónk, Papp G. Benedek. – Az első negyvenöt percben jobban játszottunk ellenfelünknél, megvoltak a helyzeteink, kapufát lőttünk és jól működtek a labdakihozatalaink. Vezetéssel kellett volna a szünetre vonulnunk, ám ez nem valósult meg. A második játékrészben már jobban lereagálták a futballunkat a vendégek, tizenegyesből meg is szerezték a vezetést, mi pedig tompábbak voltunk a kelleténél. Végül két góllal kikaptunk, mert ebben a meccsszakaszban nem játszottunk jól – állapította meg a DEAC 10-ese. A játékos elmondta, társaival együtt alaposan ki van éhezve a tétmeccsekre, hiszen nyolchetes volt a felkészülés. – Hosszú volt ez az időszak, ezért mindenki várja már, hogy elkezdődjön a szezon. 

Sok fizikális és taktikai edzésen vagyunk túl, úgy vélem, jó állapotban van a csapat. Bizakodó vagyok, és nagyon jó lesz végre pályára lépnünk az Újpest II ellen vasárnap

– fogalmazott Papp G. Benedek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában