Labdarúgás

2024.02.28. 06:36

A hónap gólja: Dzsudzsák Balázs bombatalálatára is lehet szavazni!

A DVSC csapatkapitánya az NB I. 18. fordulójában a DVTK ellen volt eredményes.

Haon.hu

Dzudzsák Balázs találatára csütörtökön 8 óráig lehet szavazni

Fotó: KISS ANNAMARIE/Napló-archív

Az OTP Bank Liga 2023–2024-es szezonjában is a szurkolók választhatják ki a hónap legszebb találatát és legnagyobb bravúrját az M4 Sport és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös szavazásán. Az m4sport.hu-n ezúttal a februári jelöltekre lehet voksolni. Az MLSZ szakmai zsűrije az M4 Sport szakértőivel kiegészülve kiválasztotta az adott fordulók legszebb találatait és védéseit, az olvasók pedig ezúttal is szavazhatnak, melyik legyen a hónap legjobbja. 

Nagy löketet adott a bombagól

Ahogyan azt az m4sport.hu is írja, hosszabb téli szünet után, február elején tért vissza az OTP Bank Liga 2023–2023-es kiírása, s mivel az elmúlt hónapban hétközi fordulót is rendeztek, az olvasók ezúttal öt-öt jelölt közül voksolhatnak az általuk vélt legjobbra: 

a 18. fordulóban Dzsudzsák Balázs Diósgyőr elleni fantasztikus szabadrúgásgólja vitte a pálmát – nem csupán nagyszerű találatról van szó, a magyar válogatott ikon villanása fontos is volt, a DVSC-játékosoknak akkora löketet jelentett, hogy végül kétgólos hátrányból mentettek pontot a DVTK ellen.

A többi jelölt

A 19. fordulóban a fehérvári Nicolás Stefanelli találatát jelölték még a legjobbak közé, a 20.-ban Komáromi György lőtt mesteri pontossággal, a 21. játéknapon a kisvárdai Branimir Cipetic csavart tökéletesen, míg a legutóbbi fordulóból a zalaegerszegi Kiss Bence góljára lehet szavazni. 

A legszebb találatokon kívül a kulcsfontosságú védésekre is lehet voksolni csütörtökön 8 óráig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában