haon.hu PODCAST

2024.02.29. 15:00

Tóth Csaba Zsolt: Ez egy folyamat, bízzunk a játékosokban

A Loki sajtófőnöke szerint a futballisták minden tiszteletet megérdemelnek.

Orosz Krisztofer

A Loki sajtófőnöke szerint hinni kell a csapatban

Forrás: Orosz Krisztofer-archív

A DVSC labdarúgói szerdán kulcsfontosságú találkozót vívtak a Ferencváros ellen a MOL Magyar Kupában. A debreceniek hatalmasat küzdöttek, de a tizenegyespárbajban jobbnak bizonyultak a zöldek. 

Jobb volt a Loki 

A kupapárharc másnapján portálunk podcast-beszélgetésre invitálta a Vasutas sajtófőnökét, Tóth Csaba Zsoltot. A sajtófelelős elsőként arról beszélt, a meccset megelőző napokban nem látott félelmet a focisták arcán. – Azt mindenki tudja, hogy nem egy találkozó az élet, egységesen készültek a játékosok a rangadóra. 

Ettől eltekintve, mindenki szerette volna a sikert, meg is tettek érte a srácok mindent, de ez most így sült el, menni kell tovább.

Egyenlő létszámban is mi domináltunk, abban is biztos vagyok, hogy a Loki játékára emlékeznek jobban vissza a semleges nézők – kezdte. 

Nő a nézőszám a DVSC meccsein

Szerencsére az utóbbi időben észrevehető, a tények pedig alá is támasztják, hogy egyre többen járnak a a DVSC meccseire. Az átlagnézőszám is nőtt, a Loki sajtófőnöke pedig úgy fogalmazott, bízik benne, hogy ez a tendencia folytatódni fog. – Amióta visszajutottunk, több mint 40 százalékkal emeltük az átlagnézőszámot. 

Ebben a statisztikában benne van a mínusz hat fokos decemberi meccs is. Korábban 2500 néző előtt játszott a csapat, jelenleg 5000 felett vagyunk.

A Social Medias platformokon is másodikok vagyunk, jó úton haladunk. Büszke vagyok a szurkolóinkra, akik mindig ott vannak mellettünk és minden alkalommal nagyszerű hangulatot teremtenek – nyilatkozta. 

Menni kell előre 

Sokat nem pihenhetnek a debreceni labdarúgók, hiszen szombaton 12 óra 30 perctől már a Mezőkövesd látogat a Nagyerdei Stadionba. A szakember szerint ez is egyfajta nehézséget jelent, de ahogyan Szrdjan Blagojevics nyilatkozta, ezt is túl fogják élni. – A bajnokságot sem kell elengedni, 11 forduló van hátra, 33 pontot lehet szerezni. 

Persze, a hétvégi meccs talán kicsit korán jön, hiszen a kövesdiek többet pihenhettek. Nem féltem a srácokat, vannak olyan húzóembereink, akik vezérek is lehetnek.

Remélem, minél többen lesznek a stadionban a szurkolóink – mondta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában