Debrecen

2024.01.22. 17:44

Idén is kimagaslóan teljesítettek a debreceniek a Diákolimpián

A legjobbakat díjazták a a Magyar tudományos Akadémia székházában.

Haon.hu

Forrás: MDSZ-archív

A 2022/2023. tanévi Diákolimpia versenyeken elért kimagasló eredményeikért vehettek át díjakat pedagógusok, iskolák és rendező szervezetek képviselői a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) által rendezett ünnepségen, a Magyar tudományos Akadémia székházában. A szervezet idén is elismerésben részesítette azokat a pedagógusokat és intézményeket, akik kimagasló eredményeket értek el a versenysorozatban. Az ünnepségen dr. Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára, Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke, Krizsán Xénia világbajnoki negyedik helyezett hétpróbázó atléta, valamint Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke adták át az elismeréseket. 

A tanév legeredményesebb Hajdú-Bihar vármegyei Diákolimpia testnevelője: Antal Mária, Debreceni SZC Vegyipari Technikum 

A tanév diákolimpiai rendezvénye kategória nyertese: Röplabda „B” kategóriás Diákolimpia® Országos Döntő, Hajdú-Bihar Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, a díjat a szervezet főtitkára Rozsondai Tibor vehette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában