Kézilabda

2024.01.23. 11:28

Kácsor gólpasszát és Gabriel védését emelte ki ezúttal az EHF – videókkal!

Petrus Mirtill gólját is megosztotta a közösségi médiában az Európai Kézilabda Szövetség.

Tóth Huba Elemér

Kácsor Gréta jól teljesített, de ezúttal nem járt sikerrel a Loki

Fotó: Molnár Péter

A DVSC Schaefflernek egy-egy fellángolás nem volt elég a szinte végig magabiztosan kézilabdázó dán Odense ellen múlt szombaton. A 35–22-es vereség ellenére azonban később mégis eldőlt, hogy a piros-fehérek már biztos ott lesznek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a Facebook és Instagram felületén a fordulóból ezúttal is több szép momentumot kiemelt, a DVSC játékosairól három videót is közölt.

Csodálatos gólpassz

Kácsor Gréta már hét közben a Győri Audi ETO KC elleni bajnokin is brillírozott, az Odense elleni meccsen pedig 9 góljával a legjobb Loki-játékosnak bizonyult. Ráadásul több gólpasszt is kiosztott, az EHF videójában a szintén jól teljesítő Füzi-Tóvizi Petra góljához gyönyörűen asszisztált.

Bámulatos gól

Petrus Mirtill ugyan ezúttal csak egyetlen góllal tudta segíteni a csapatot, de az szépségdíjas találatnak bizonyult, az EHF által közölt videóra pedig több ezer reakció érkezett.

Fantasztikus védés 

Catherine Gabriel a dánok ellen a mérkőzés 42. percében hatalmasat védett, melyet a BL 11. fordulójának a 4. legnagyobb bravúros hárításának szavazta meg az EHF.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában