Röplabda

2024.01.19. 12:59

Folytatnák a jó szériát

A DEAC férfi és női csapata is Debrecenben lép pályára.

Tóth Huba Elemér

Fodor Antal együttese eddig nagyszerűen teljesít

Fotó: Napló-archív/Molnár Péter

A Debreceni Egyetem férfi röplabdacsapata mivel az Extraligában sorozatban öt mérkőzést is megnyert, így immáron a tabella 2. helyén áll. Fodor Antal legénysége az NB I. mostani szezonjában eddig tíz siker mellett mindössze két alkalommal kapott ki, és a kupabúcsú matt sem szégyenkezhettek, hiszen a kazincbarcikai Vegyész RCK ellen egy hajszálon múlott a továbbjutás. A DEAC szombaton 18 órától a 6–7-es mérleggel a 8. pozícióban tanyázó MAFC-BME-t (a Műegyetemi Atlétikai és Futball Club, valamint a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közös csapata) látja vendégül a DESOK-ban. Örömteli, hogy a debreceni létesítményben egyre több szurkoló kíváncsi a gárda teljesítményére, de ezúttal is érdemes kilátogatni.

Nem lesz könnyű

A férfiak után ráadásul a nők is pályára lépnek az NB II. kelet csoportjának pontvadászatában, Mátyus Pannáék az alapszakasz utolsó fordulójában, vasárnap 17 órakor a Szolnoki SPC-t látják vendégül. A hajdúsági hölgyeknek legutóbb a sereghajtó SBTC elleni találkozót simán behúzták, de ezúttal a listavezető jászágiakkal egy sokkal szorosabb összecsapásra van kilátás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában