Labdarúgás

2023.11.13. 11:49

Kiakadt Bognár György, így szidta a bírót a debreceni vereség után

Bognár György sajátosan értelmezte a VAR-protokollt.

Haon.hu

Bognár György, a Paks edzője

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Ahogy arról portálunkon korábban tudósítottunk, a DVSC hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Paksot a labdarúgó NB I. 13. fordulójában vasárnap este. A meccs után a vesztes csapat edzője, Bognár György nagyon mérges volt a játékvezető és a videóbíró döntései miatt, szúrta ki az Origo.

Győzelem vagy döntetlen esetén a Paks a Fradi előtt a vezetést is átvehette volna a tabellán, azonban a Debrecen Vajda Botond góljának köszönhetően otthon tartotta a három pontot. A találkozó után a paksiak vezetőedzője, Bognár György feldúltan nyilatkozott az M4 Sportnak.

"Egyáltalán nem érzem azt, hogy vereséget kellett volna szenvednünk, szerintem végig partiban voltunk, jól játszottunk. Furcsa ítéletek voltak ma a meccsen.

Nyilván a videóbíró tisztábban látja, mint mi, de leshelyzetért még nem hívtak ki soha bírót, hogy megnézze a monitoron.

Azt mondják, ez a protokoll? Hát ilyen nincsen. Úgy alakítjuk a szabályokat most már, ahogy jól esik. Furcsa volt ilyen szempontból ez a meccs" - mondta Bognár György, miután csapatának megszakadt a nyolc bajnoki meccsen át tartó veretlenségi sorozata.

"Csak én magam láttam három szituációt, amikor a labda ott sem volt, lerántották, felrúgták a Papp Kristófot szögleteknél, szabadrúgásoknál, sőt, akcióban is volt ilyen. Nagyon mérges vagyok emiatt, úgy érzem, hogy nem kaptuk meg a kellő korrekt támogatást, ami járt volna nekünk" - tette hozzá a Paks edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában