Kézilabda

2023.11.26. 14:02

A DVSC Schaeffler kézisei is játszottak a magyar–hollandon

Vámos Petra ráadásul kezdőként lépett pályára.

Haon.hu

Füzi-Tóvizi Petra remekül védekezett a meccsen

Forrás: Napló-archív

Ha abból indulunk ki, hogy a 2019-es világbajnok ellen játszottunk idegenben, s a Japánban aranyérmes keretből tízen Rotterdamban is ott voltak a pályán, mindenképpen tisztes a vereség – írta a klub honlapja. 

Ráadásul a mieinknél hiányzott az elmúlt évek legeredményesebb válogatott játékosa, Klujber Katrin. A holland együttesben Tamara Haggerty, nálunk Vámos Petra szerepelt a kezdők között a Loki kézilabdázói közül. Az első játékrész egyértelműen a kapusokról szólt, Böde-Bíró-Blanka ihletett formában védett, pechünkre, BL-csoportellenfelünk, az Odense hálóőre, Yara Ten Holte még nála is hatékonyabb volt. 

A nem túl magas színvonalú meccsen sok hibával játszott a magyar válogatott, amelyben mindhárom debreceni kerettag (Füzi-Tóvizi Petra, Töpfner Alexandra és Vámos Petra) is egy gólt szerzett. A küzdőszellem azonban mindenképpen dicséretes, mint, ahogy Füzi-Tóvizi Petra extra védekezése is. A győztes hazaiaknál Tamara Haggerty nem szerzett gólt. 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában