Kézilabda

2023.11.28. 15:00

Kettőből két magyar győzelem

A kézisek sikeréből a debreceni fiatalok is kivették a részüket.

Haon.hu

A debreceniek is szóhoz jutottak az összecsapáson

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia-archív

November 20-án, hétfőn találkozott a válogatott keret a NEKA-n. A heti programban az edzések mellett két edzőmérkőzés szerepelt Szlovénia korosztályos együttese ellen. Csütörtökön délután, 16 órai kezdéssel mérkőztek meg először a felek, a magyar válogatott 34–22-re győzte le nyugati szomszédját. A második találkozót is jobban kezdték a mieink és végig vezetve 39–25-re nyertek Szlovénia ellen – írta a klub honlapja. 

Jól teljesítettek 

Kun Attila szövetségi edző munkáját Márián Blanka másodedzőként segíti, az edzőpáros ezúttal négy debreceni akadémistára számított. Keller Petra az első találkozón lőtt öt gólt, Litschauer Nikol először kettő, majd egy góllal zárt, az újoncként szereplő Szinay Sarolta az első meccsen megszerezte első találatát nemzeti színekben, majd ezt öttel megtoldotta a mai összecsapáson, Zákányi Janka pedig igazságosan három-három találattal abszolválta mindkét 60 percet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában