Freestyle-foci

2023.10.17. 14:52

Lehetetlen trükköket mutat be a hajdúdorogi freestyle-focista – videóval

Szabados Ádám videója a világ számos pontjáról ámulatba ejtette a sportág rajongóit.

Bakos Attila

Szabados Ádám | Forrás: Szabados Ádám-archív

Szabados Ádám, a hajdúdorogi származású freestyle-focista arról vált leginkább ismerté, hogy nehéz sorsú, gyermekotthonos fiatalokat edz és tanít. A srácok nemcsak rendszeres mozgást köszönhetnek Ádámnak, hanem már több fellépésen is részt vettek a freestyle által. 

Ezúttal azonban saját tudását mutatta meg a 30 éves sportoló, aki a harmadik ikszét egy általa készített videóval ünnepelte. Az összeállítás során olyan egyedi trükköket mutat be, amelyek – ahogy a hozzászólásoknál is látható – az egész világon ámulatba ejtik a sportág rajongóit. 

– A videót a 30. születésnapomra készítettem, immár 15 éve freestyle-ozok, ami soknak tűnik, de nagyon hamar eltelt.

Az a célom, hogy motiváljam a gyerekeket Hajdú-Bihar vármegyében és az egész országban, hogy szabadidejüket hasznosan töltsék, olyan dolgokkal ami építi őket az életükben. Engem ez a sportág egy nagyon egyenes pályán vitt a kitartás és a szorgalom felé, ami segített helyt állni a hétköznapi élet nehézségei során is

– fogalmazott portálunknak Szabados Ádám. Hozzátette, szeretné ezzel buzdítani az őszi szünet előtt álló gyerekeket, hogy próbálják ki a freestyle-focit. Végezetül köszönetét fejezte ki Hajdúdorognak és a görög katolikus közösségnek a folyamatos támogatást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában