Futsal

2023.09.30. 12:31

Az újonccal találkoznak a női futsalosok

Vélhetően győzelemmel hagyhatja el a pályát a debreceni együttes.

Haon.hu

A debreceni futsalosok tovább nyújtanák győzelmi sorozatukat

Forrás: DEAC-archív

Fotó: Mark Garlick

A DEAC női futsalcsapata az NB I. negyedik fordulójában a Dunaújváros otthonában vizitál, a találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik – írta a deac.hu. 

Quirikó Vivien tanítványai három meccs után makulátlan mérleggel rendelkeznek, ezzel szemben az újonc eddig mindkét mérkőzését elveszítette. A papírforma alapján valószínűleg a DEAC remek sorozata a hétvégén sem szakad meg. – Mindenképpen be akarjuk gyűjteni a három pontot, bár nem becsüljük le az ellenfelünket. Arra készülünk, hogy már az elején magunkhoz ragadjuk a kezdeményezést. Bízom benne, hogy a helyzeteinket ezúttal is jó arányban váltjuk gólra. A kiváló rajt igazi csapatmunka eredménye, ugyanis mindenki kivette a részét a sikerekből. A diadalok ellenére nem kényelmesedtünk el, ettől is jobb teljesítményt szeretnénk nyújtani – hangsúlyozta Hardon Rita. 

A 17 éves tehetség az előző héten a Csepel elleni gólgála során (16–0 lett a végeredmény) kétszer beköszönt. Fontos mérföldkő ez az ifjú játékos életében, mivel az NB I-ben ezt megelőzően még nem volt eredményes. – A találkozó előtt azt éreztem, hogy bennem van a gól. Az első félidőben elhibáztam egy nagy helyzetet, de a vezetőedző azt kérte, hogy tegyem túl magam ezen. Azzal, hogy megszereztem az első találatomat az élvonalban, lekerült rólam egy kisebb teher – zárta mondandóját Hardon Rita. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában