Futsal

2023.09.26. 13:18

Az ilyen meccseket is az elejétől a végéig komolyan kell venni

Quirikó Vivien kijelentette, a Debreceni Egyetem alakulata a Dunaújvárost is szeretné két vállra fektetni.

Haon.hu

Hardon Rita kétszer is betalált

Fotó: Czinege Melinda

Nem lehet azt állítani, hogy sok fordulatot láttak azok a szurkolók, akik a DESOK-ban megtekintették a DEAC-Csepel bajnokit péntek délután. A debreceni női futsalosok már a szünetben 7-0-ra vezettek, aztán a pihenő után folytatódott a gólgála, végül a végeredmény 16-0 lett. Quirikó Vivien tanítványai három kört követően hibátlan mutatóval rendelkeznek az NB I.-ben – számoltak be róla a klub honlapján.

– Nem lehetek elégedetlen, mivel amit kértem a lányoktól, azt maximálisan megvalósították. Szerencsére ezúttal a helyzeteinket is jó százalékban értékesítettük. 

Kiemelném, hogy mindenki kivette a részét ebből a sikerből, alig akad olyan játékos, aki nem szerzett gólt vagy nem osztott ki gólpasszt. Kijelenthetjük, hogy ezen a találkozón osztálykülönbség volt a két együttes között.

Fontos, hogy az ilyen meccseket is az elejétől a végéig komolyan kell venni. Örülök, hogy az eddigi három bajnokit kapott gól nélkül zártuk. A hétvégén a Dunaújváros otthonában vendégeskedünk, mindenképpen a győzelem lesz a célunk. Hasonló domináns játékkal akarunk előrukkolni a következő összecsapáson is – fogalmazott a vezetőedző.

Lekerült róla egy kisebb teher

A legutóbbi diadalra Hardon Rita valószínűleg sokáig emlékezni fog, ugyanis a fiatal tehetség megszerezte az első, majd nem sokkal később a második találatát a legmagasabb osztályban.

– Érett már ez, mivel Ritának a legutóbbi mérkőzéseken is akadtak lehetőségei. Az első gólja előtt elrontott egy nagy helyzetet, ekkor azt kértem tőle, hogy ne görcsöljön. Örülök, hogy eredményes volt, biztos vagyok benne, hogy emiatt lekerült róla egy kisebb teher – zárta mondandóját Quirikó Vivien.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában