Jégkorong

2023.09.28. 12:56

Fehér-arany-ezüst csoda lett Hetényi Zoltán új sisakja, mutatjuk a fotókat!

A DEAC magyar válogatott kapusa idén is egyedi festésű fejvédővel vág neki a szezonrajtnak.

Bakos Attila

Vékony Tamás (balra) és Hetényi Zoltán az új sisakkal | Forrás: Bakos Attila

A DEAC jégkorongosai több mint hét hónapja nem játszottak tétmérkőzésen, úgyhogy nagy reményekkel és felfrissült csapattal várják a nyitómeccset. Az Erste Liga 2023-2024-es kiírása pénteken kezdődik, a debreceni hokisok pedig 18 óra 30 perctől rögtön egy keleti derbivel indítanak Miskolcon a DVTK Jegesmedvék otthonában. 

Az egyetemi gárda sokszoros magyar válogatott kapusa, Hetényi Zoltán is izgatottan várja a rajtot, amire nem csak a konditeremben és a jégen készül, a klasszis hálóőr ugyanis minden idényben új, egyedi sisakot csináltat magának. A fejvédőt immár sorozatban negyedik alkalommal a debreceni Grafik Trafik Dekoráció tulajdonosa, Vékony Tamás készítette. Portálunk is jelen volt, amikor a szakember az idény rajtja előtt átadta az új remekművet a gazdájának. 

Illik a szereléshez

Ahogy az előző sisakon, a mostanin is főszerepet kapott Hete kedvenc zenekarának, a Kárpátiának több logója is.

Tomi remek munkát végzett ezúttal is, nagyon szép lett a végeredmény. A fehér-arany-ezüst színösszeállítás szépen illik a szerelésünkhöz. Minden évben izgatottan várom, hogy vajon milyen lesz az új, de eddig még sosem csalódtam

– fogalmazott.

A DEAC kapusa tavaly decemberben súlyos fejsérülést szenvedett, miután egy erősen meglőtt korong pont befért a fejvédőjének a rácsán. Több öltéssel kellett összevarrni a szemöldökét és jó pár hetet ki kellett hagynia. Hozzátette azonban, hogy ettől függetlenül sisakja jól bírta a gyűrődést. – Pont befért a korong a rács közé, de az természetesen nem a festés miatt volt. Nagyon bízom benne, hogy sikeresen zárjuk ezt az idényt, és ez az új is bekerül majd a többi közé – mondta. A válogatott kapus már korábban elárulta, hogy bármilyen felszerelését szívesen elajándékozza a szurkolóknak, rajongóknak, egyedül a sisakokat tartja meg a gyűjteményében.

Pozitívan várja a rajtot

Ahogy már írtuk, a DEAC pénteken a DVTK ellen kezdi meg a szezont, a csapat február közepe óta nem játszott tétmeccset, Hete erről is ejtett néhány szót. 

Muszáj felpörögnünk, tényleg hosszú idő kiesett, de a nyári felkészülés ezért is volt nagyon kemény, kevés pihenővel. Ebben a szellemben várjuk a rajtot, nagyon bízom benne, hogy hosszú távon kifizetődik a sok befektetett munka.

Talán kevésbé fogunk izgulni így, hogy idegenben lesz az első találkozónk, de tudjuk, hogy Miskolcon nehéz feladat vár ránk – fogalmazott. Hozzátette, jó kis csapat állt össze a nyáron, úgyhogy pozitívan várja a bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában