Labdarúgás

2023.09.25. 10:47

A Loki-Újpest előtt sorsolják a Buzánszky Kupát

Díszvendégek fogják elkészíteni a sorsolást.

Haon.hu

A DVSC-Újpest előtt lesz a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa sorsolása.

Forrás: Debreceni Egyetem

A Debreceni Egyetem és a DVSC együttműködése továbbra is virágzik. Ez ismét megmutatkozik, mégpedig a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa sorsolása révén. A BJLEK focisorozatában természetesen idén sem marad el az őszi szezon. A csapatok regisztrációja folyamatosan zajlik, szeptember 30-án, szombaton pedig ki is sorsolják a csoportokat valamennyi divízióban. Nem is akárhol gyűlik majd össze a Buzánszky mezőnyének és a szervezők képviselete.  A nagyszabású nyitórendezvényt ugyanis a Nagyerdei Stadion Silver VIP termében tartják majd. A 16.30-kor kezdődő regisztrációt követően meghívott díszvendégek sorsolnak, illetve indítják útjára szimbolikusan a labdát az őszi szezonra, mindezt ráadásul meccsnapon, derbinapon. 

Az esti órákban ugyanis, egészen pontosan 19.30-kor a stadion gyepén hivatalosan is útjára indul a labda a hazai élvonal rangadójával. A listavezető DVSC, Szrdjan Blagojevics legénysége fővárosi riválisát, az Újpestet fogadja. A sorsolásra a BJLEK Facebook-oldalán a Loki egyetemista közönségkedvenc támadója, Bárány Donát hívta meg a „buzánszkysokat”.  További részletek, csapatregisztráció, nevezés és információk a sorsolás hivatalos eseményében ide kattintva olvashatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában