Debreceni VSC

2023.08.08. 13:30

Hamarosan újabb Piros-Fehér Történetek

Ezúttal Varga Józsefet, Bódi Ádámot és Bárány Donátot faggathatják majd a drukkerek.

Haon.hu

Az Ultras Debrecen és a Loki Szurkolók Egyesületének közös szervezésében immár negyedik alkalommal rendezik meg a Piros-Fehér Történetek névre keresztelt beszélgetős estet – osztotta meg az eseményt Facebookok az Ultras Debrecen. Az eredetileg július elejére tervezett beszélgetés akkor szomorú okok miatt elmaradt, de szervezők bejelentették az új időpontot. Jövő héten hétfőn este 20 óra 30 perctől a a Nagyerdei Víztoronyban, ezúttal Varga Józsefet, Bódi Ádámot és Bárány Donátot faggathatják majd a drukkerek. A jelenleg is a keretet erősítő, kiváló, saját nevelésű játékosok fogják megosztani történeteiket és gondolataikat. Az első alkalommal Igor Bogdanovics, aztán Böőr Zoltán, legutóbb pedig Bernáth Csaba, Kiss Zoltán és Szabó János volt a vendég.

Mi is pontosan a Piros-Fehér Történetek?

Az ultrák által életre hívott szurkolói esemény. Célja a DVSC csapatához és Debrecen városához köthető ikonikus játékosok, edzők, szakmai vezetők és nevesebb támogatók meghívása, az örökség ápolása és a szurkolói közösség további építése. Mindezt egy könnyedebb hangvételű tematikus beszélgetéssorozat keretein belül, néhány frissítő és még több számunkra kedves, szép történet kíséretében. A moderált beszélgetések látogatása díjmentes, az est második felében pedig bárki szabadon kérdezhet a vendégektől. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában