DVSC

2023.08.04. 17:22

Kusnyir Erik: 2026!

A Loki hátvédje továbbra is piros-fehérben szerepel majd.

Haon.hu

Forrás: DVSC-archív

2026-ig meghosszabbította a DVSC Kusnyir Erik szerződését. 23 éves, saját nevelésű védőnk meccsről meccsre jó teljesítményt nyújt, hosszú évek óta alapembere csapatunknak – írta a dvsc.hu. 

Az elmúlt szezonban 21 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, a csütörtöki kupamérkőzésen is a Loki egyik legjobbja volt. – Boldog vagyok, hogy továbbra is Debrecenben folytathatom a pályafutásom. Amikor a klub jelezte, hogy szeretne szerződést hosszabbítani velem, egyértelmű volt számomra a döntés. A DVSC-nél váltam profi labdarúgóvá, itt debütáltam az élvonalban, rengeteget köszönhetek a klubnak. Bízom benne, még több szép sikert érünk el közösen és a nemzetközi porondon is szeretném gyarapítani a meccseim számát. Továbbá nem titkolt célom az sem, hogy bemutatkozzak a magyar felnőttválogatottban – nyilatkozta boldogan Kusnyir Erik az új szerzőzése aláírását követően. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában