DEAC

2023.08.21. 13:45

Táborozás játékos programokkal

A DEAC U14-es csapata előző héten háromnapos DASE Ifjúsági táborban vett részt Tiszalökön.

Haon.hu

Forrás: DEAC

Balla Imre vezetőedző 18 tanítványának korán kellett kelnie csütörtök reggel, ugyanis fél 9-kor indult a buszuk Tiszalökre. Az ifjoncokra háromnapos táborozás várt a Tisza-parti városban, ám ezek a napok nem a pihenésről szóltak, hanem az edzésekről. A szakember napi két foglalkozást vezényelt növendékeinek, mely tréningek alkalmával csiszolták tovább meglévő tudásukat. A napi munka mellett azért a kikapcsolódásra is maradt idő, az edzések között a srácok a Feketeszakáll Élménypark Strandon pihenhették ki fáradalmaikat. A programban vetélkedő is szerepelt, illetve közös meccsnézés, csütörtök este a TV előtt ülve szurkoltak a Rapid Wien ellen pályára lépő DVSC-nek. Szombat reggel ismét korán volt ébresztő, ugyanis 10:30-kor felkészülési mérkőzés várt az együttesre a Sportcampuson.
– Napi két edzés mellett játékos programokkal tettük színesebbé a napokat, amit nagyon élveztek a gyerekek. A tábor teljes mértékben beleillett a felkészülésünkbe, sok tapasztalattal gazdagodtunk, a srácok és a szülők részéről pozitív visszajelzéseket kaptunk. Köszönöm a vezetőségnek, hogy lehetővé tették számunkra ezt a tábort – fogalmazott Balla Imre.
 

A DEAC U14 kerete:

 Komódi Ferenc, Németh Lehel, Nagy Márkó Alex, Bodolai Áron, Hermeczi Károly, Kiss Sebestyén, Barna Teó Donát, Székely Csanád, Juhász Levente, Nagy Ádám, Nagy András, Kozma Balázs, Szilágyi Levente, Faragó Soma, Hegedűs Balázs, Bakó Gergely, Császár Márk, Nánási Áron

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában